Andre Dyr

Subcategories

Aktive filtre

 • Stranden
  Hurtig visning

  Stranden

  99,95 kr.

  En naturbog om stranden med sjove aktiviteter.

 • Byg en haj
  Hurtig visning

  Byg en haj

  199,95 kr.

  Byg en haj er en stor flot box med en bog på 32 sider og 35 modeldele, så man kan bygge sit eget skelet af en hvid haj.
  Man behøver ikke lim og saks - skeletdelene skubbes bare sammen, så har man et 76 cm langt skelet!

  I bogen kan man læse spændende oplysninger om forskellige hajer. Find ud af, hvorfor den store hvide haj ruller øjnene tilbage når den angriber, hvilken haj der kan opnå en fart på op mod 56 km/t., og meget mere. 

 • Lort
  Hurtig visning

  Lort

  99,95 kr.

  Bogen ”Lort” er på trods af den kontroversielle titel en rigtig fin fagbog, der ved hjælp af fotos, sjov grafik og masser af fakta giver svar på en lang række spørgsmål om et både relevant og populært emne hos børn. 

  Fx kan man blive klogere på, hvor mange bakterier der er i en lort; hvor meget toiletpapir verdens befolkning bruger; hvor lort forsvinder hen, når man trækker i toilettet; hvordan man går på toilettet på en rumstation; hvor ofte dyr laver lort; hvor stærk en møgbille er; og hvor meget metangas køer prutter. 

  Bogen henvender sig til børn helt ned til børnehavealderen, men også større børn og resten af familien kan få noget ud af den. 

  64 sider.

 • Skovens dyr, mød mine venner
  Hurtig visning

  Skovens dyr, mød mine venner

  149,95 kr.

  Gå en tur med Strit gennem skoven og besøg alle alle hans venner! Der er så meget at tale om, lege med, læse og finde, at denne fornøjelige bog ikke bare introducerer barnet for skovens dyr, men også udvikler dets sprog, observationsevne og motoriske færdigheder.

 • Familiens store bog om havet
  Hurtig visning

  Familiens store bog om havet

  299,95 kr.

  ”Familiens store bog om havet” er det ultimative opslagsværk til familier, som elsker alt, hvad der rør sig under overfladen! Oplev den fantastiske undersøiske verden som I aldrig har set den før. Med flotte fotos, vilde fakta og fine illustrationer beskrives livet under overfladen fra de mindste væsner til de største hvaler.

  Her beskrives alt, der lever fra lavt vand til åbent hav med en unik detaljegrad. Du kan fx blive klogere på barracudaer, hvaler og pingviner. Du kan lære om styltefiskeri, studere søkort fra hele verden, finde ud af hvordan havene blev skabt, og meget, meget mere.

  Bogen henvender sig til børn fra 9 år, men mindre børn vil også kunne have glæde af at kigge på de mange billeder, ligesom voksne vil kunne lære meget om livet i havene. 

  208 sider.