Generelle forbehold

Vi tager forbehold for fejl i priser og vareoplysninger.

Modtagerlande

Forlaget Globe leverer kun til adresser i Danmark, Grønland og Færøerne.

 Gældende for slutkunder

  • Fortrydelsesret: Kunden kan returnere en eller flere varer for egen regning inden 14 dage fra modtagelsen. Defekte varer kan ombyttes inden for 14 dage efter modtagelse.
  • Levering: Varer sendes med post eller fragtfirma. Lagerførte varer sendes i løbet af 1-3 arbejdsdage, ikke lagerførte varer sendes i løbet af 10-14 arbejdsdage.
  • Betaling: Varer og gebyrer betales med betalingskort. Pengene trækkes først når varen er afsendt.

 

Gældende for offentlige institutioner, skoler og biblioteker:

  • Fortrydelsesret: Som slutkunde.
  • Defekte varer: Som slutkunde
  • Levering: Varer sendes med fragtfirma. Lagerførte varer sendes i løbet af 2-3 arbejdsdage, ikke lagerførte varer sendes i løbet af 10-14 arbejdsdage.
  • Betaling: Varer og gebyrer kan betales kontant eller med faktura. Husk at angive evt. EAN-nr til elektronisk fakturering. Læs mere under Sikker betaling

 Gældende for Boghandlere og registrerede forhandlere:

Vi henviser til Forlaget Globes almindelige handelsbetingelser. Forhandlere kan få et login til hjemmesiden ved henvendelse til ekspeditionen.

Privatlivspolitik


Dataansvarlig
Dine personoplysninger behandles af Forlaget Globe A/S, Danmark som dataansvarlig.


Dine rettigheder
Du har naturligvis ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af de personoplysninger, vi behandler om dig i Forlaget Globe A/S. Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Du har naturligvis også ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du ikke er tilfreds med behandlingen af dine personoplysninger.
Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring. Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke. Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde - dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.


Opdatering af privatlivspolitikken
Vi vil løbende foretage ændringer i denne privatlivspolitik. Det kan du tjekke ved at se på datoen øverst på siden. Hvis der foretages væsentlige ændringer i politikken, vil vi orientere dig herom samt konsekvenserne af ændringerne.


Personoplysninger, der behandles, kan omfatte følgende:
e-mailadresse samt navn, adresse og telefonnummer, hvis du har oplyst os dette.


Formål
Formålet med behandlingen af oplysninger er, at Forlaget Globe kan sende dig ønskede nyhedsbreve.

Behandlingsgrundlag
Oplysningerne anvendes alene med dit samtykke i overensstemmelse med persondataforordningens artikel 6.1.A. Du har naturligvis ret til at tilbagekalde dit samtykke på et hvilket som helst tidspunkt.


Sletning
Oplysninger, som Forlaget Globe A/S behandler oplysninger i forbindelse med nyhedsbreve, behandles, indtil du måtte framelde dig nyhedsbrevet.