3D

Underkategorier

Aktive filtre

 • 3D-bog om planeten Jorden
  Vis

  3D-bog om planeten Jorden

  199,95 kr.

  Tag på en fantastisk rejse på vores planet. I bogen er der fem utrolige folde-ud-sider som fortæller om naturens verden. Opdag Jordens forhistorie, overfladen der hele tiden ændrer sig, hvordan vandet former overfladen, det vilde vejr, og Arktis kolde verden, der vrimler med liv. Bogen er fyldt med flotte fotografier og viden. Den er en enestående guide til vores spændende planet.

 • 3D Bog om Insekter
  Vis

  3D Bog om Insekter

  199,95 kr.

  3-D-Bog Om Insekter kan du tage med på en fantastisk ekspedition i 3-D til de små dyrs verden. Kom tæt på hvert levested og få en enestående oplevelse sammen med alverdens spændende smådyr. Her er ingen grund til at kravle rundt på jorden med sammenknebne øjne for at se efter insekter og andet småkryb – du får dem serveret i øjenhøjde.

  Få masser af oplysninger om biller, sommerfugle, edderkopper og skolopendre, og find ud af, hvordan de finder føde, kommer omkring og formerer sig. Her fortælles om små dyr fra en lang række levesteder lige fra tropiske regnskove, tempererede skove, ørkener, vådområder og til hulesystemer.

 • 3D Bog om Havet
  Vis

  3D Bog om Havet

  199,95 kr.

  Tag med på en fantastisk tur i alverdens have. 3D - Bogen er fyldt med flotte billeder og viden. Det er en enestående guide til verden under vandoverfladen.

 • 3D bog om Safaridyr
  Vis

  3D bog om Safaridyr

  199,95 kr.

  Tag på en fantastisk 3D-rejse ud i den vilde afrikanske natur med fem utrolige folde-ud sider, som giver et levende indtryk af forskellige safarilokaliteter. 

  En enestående guide til afrikas vidunderlige natur og dyreliv.

 • 3D bog om menneskets krop
  Vis

  3D bog om menneskets krop

  199,95 kr.

  Rigt. illustreret bog i med 3D effekter.
  Oplev hvordan kroppen fungerer og hvordan den er indrettet.
  Find ud af, hvad der sker i din krop når du f. eks. har spist og mange andre sjove ting.

 • 3D Bog om Solsystemet
  Vis

  3D Bog om Solsystemet

  199,95 kr.

  En Rejse til Planeterne og Det Uendelige Univers