Byg En T. Rex Se fuld størrelse

Byg En T. Rex

Byg din egen Tyrannosaurus rex!

Flere detaljer

9788779006133

199,95 kr

» Tilføj til min ønskeliste

I den enestående interaktive bog ” BYG EN T.REX” om dinosaurernes liv kan børnene (og deres forældre) bygge et 76 cm langt skelet af Tyrannosaurus rex af de vedlagte 49 modeldele af kraftigt pap. Der skal ikke bruges saks eller lim - de enkelte dele skal blot skubbes sammen.

I selve bogen er den oplysende og letlæste tekst fyldt med informationer, der elegant underbygges af talrige flotte og farvestrålende tegninger. Her fortælles om dinosaurernes tidsalder, om de forskellige slags dinosaurer, samt om, hvordan man finder dinosaurer.

Desuden skildres, hvordan dinosaurerne levede: hjerne og sanser beskrives, hvordan fandt eller fangede de føden, hvordan var deres tænder og kløer. Hvor farlige var de? Hvordan sloges de med hinanden og nedlagde byttedyr? Hvor store eller små var de? Hvordan og hvor hurtigt bevægede de sig? Levede de hver for sig eller i flok - og hvordan med æg og unger?

Her får børnene på en god måde svar på de spørgsmål, de har, om denne spændende dyregruppe, der, selv om de fleste (!) forsvandt for mange millioner af år siden, vækker dyb fascination hos mange af os. For eksempel:

Hvordan brugte T. rex sine kraftige kæber og solide tænder, når den angreb et bytte?

Hvordan samarbejdede mindre rovdinosaurer om at angribe større dinosaurer?

Hvilken dinosaur kunne løbe op mod 60 km/t.?

Kunder, der købte denne vare, købte også: