Børnenes Kogebog - Trin For Trin Se fuld størrelse

Børnenes Kogebog - Trin For Trin

9788779006515

149,95 kr

» Tilføj til min ønskeliste

Letlæst tekst og instruktive flotte fotos

I denne indbydende kogebog lærer børnene at røre og blande og grille og stege, så de kan lave mad til sig selv og deres venner. Bogen fortæller børnene om de vigtigste køkkenredskaber samt de forskellige teknikker, som anvendes ved tilberedning og bagning. Her er lette opskrifter på at stege et æg eller bage småkager, og lidt sværere opskrifter for eksempel på jambalaya eller marengs. Det gælder bare om at følge opskrifterne trin for trin – så bliver resultatet lækre og imponerende retter. Teksten er let at forstå og suppleres med talrige instruktive og flotte fotos. Ved hver opskrift findes en liste over, hvilke ingredienser og redskaber, der skal bruges, samt oplysninger om forberedelsestid, tilberedningstid og antal portioner. Sidst i bogen har vi lavet nogle party-forslag, hvor der er menuer og trin for trin-vejledninger til, hvordan børnene selv kan lave invitationer og bordpynt.

Varierede menuer

Bogens opskrifter er inddelt i afsnittene ”Morgenmad”, ”Lækre småretter”, ”Hovedretter” og ”Desserter”, hvor børnene lærer at lave en lang række forskellige børnevenlige retter som for eksempel kogte æg, frugtmysli og frugtsmoothier, lækre småretter såsom tun og bønne-salat, dit eget brød, pizzaer, clubsandwich samt sunde hovedretter for eksempel gryderet med lam, pasta, lasagne, riskugler, kartoffelsalat, fiskefrikadeller, miniburgere, grillkyllinger og grøntsagstærte. Bogen afsluttes med lækre desserter, bl.a. blåbærostetærte, jordbærtærte, cupcakes og havreknas.

Børn kan godt lide at lave mad

De fleste børn synes, det er sjovt at lave mad – enten sammen med de voksne eller (næsten) helt på egen hånd. (Men der må gerne/helst være en voksen i nærheden, som kan svare på spørgsmål og give en hånd med til de vanskeligste opgaver). Og så smager mad, man selv har lavet, jo også lidt bedre – selv de retter, man troede, man ikke kunne lide.

Kunder, der købte denne vare, købte også: