Alt det du gerne vil vide om Rom Se fuld størrelse

Rom - alt det du gerne vil vide

Forbudt for voksne – og alligevel ikke. En helt anderledes bog om Rom – for børn og unge

Flere detaljer

9788779009776

149,95 kr

» Tilføj til min ønskeliste

En helt anderledes bog om Rom – for børn og unge

Denne bog præsenterer en lang række overraskende og spændende oplysninger om mennesker, steder, før og nu samt kultur i en af verdens mest interessante storbyer. Den går bag om de kendte seværdigheder og ser dem fra en helt ny vinkel – og drager på opdagelse til helt nye og ukendte steder, som du sikkert aldrig selv havde fundet frem til.

Forbudt for voksne – og alligevel ikke

Der er ikke tale om en guidebog. Det er en rejseidébog skrevet til børn og unge. Og den er helt forbudt for voksne. (Og dog alligevel ikke, for der er masser af oplysninger og tips, som helt sikkert også vil interessere forældre og andre voksne).

I bogen får du fascinerende historier om pizza og pasta, spøgelsesagtige eller talende statuer, huler med knogler, vild trafik samt fester og dans på piazzaen. Du finder seje historier om gladiatorernes kampe, romerske væddeløb og om italiensk is.

Kommer vidt omkring

Blandt kapiteloverskrifterne kan nævnes: ”En glad gladiator ... eller?”, ”Alle veje fører til Rom”, ”Kapucinere og cappuccino”, ”Kolossal blodrus”, ”Katakombernes huler”, ”Romersk væddekørsel”, ”De syv høje – tæl dem!”, ”Den rene ruin”, ”Godgørende vand”, ”Uhyggelige sten”, ”Kunst eller kradserier”, ”Sjov mad”, ”Lad bilen stå”, ”Køb til du styrter” – og mange flere.

Den livlige og oplysende tekst er ledsaget af fine fotos og tegninger.

Og så er du ellers godt rustet til at møde Rom – viva Italia …

Kunder, der købte denne vare, købte også: