Alt det du gerne vil vide om New York Se fuld størrelse

New York - alt det du gerne vil vide

Forbudt for voksne – og alligevel ikke. En helt anderledes bog om Rom – for børn og unge

Flere detaljer

9788779009783

149,95 kr

» Tilføj til min ønskeliste

En helt anderledes bog om New York – for børn og unge

Denne bog præsenterer en lang række overraskende og spændende oplysninger om mennesker, steder, før og nu samt kultur i en af verdens mest interessante storbyer. Den går bag om de kendte seværdigheder og ser dem fra en helt ny vinkel – og drager på opdagelse til helt nye og ukendte steder, som du sikkert aldrig selv havde fundet frem til.

Forbudt for voksne – og alligevel ikke

Der er ikke tale om en guidebog. Det er en rejseidébog skrevet til børn og unge. Og den er helt forbudt for voksne. (Og dog alligevel ikke, for der er masser af oplysninger og tips, som helt sikkert også vil interessere forældre og andre voksne).

I bogen får du fascinerende historier om tyre på børsen, enormt høje skyskrabere, støjende tilhængere af Yankees, varme hunde og snappende alligatorer. Du finder seje historier om strissere, kokke og millioner af rotter.

Kommer vidt omkring

Blandt kapiteloverskrifterne kan nævnes: ”Hvorfor Det Store Æble?”, ”Hvis New York?”, ”Slaget om Brooklyn”, ”Fra sump til Central Park”, ”Betonjunglen”, ”New Yorks tapreste”, ”Grand Centrals hemmeligheder”, ”Proptrækkeren”, ”Bison fra Bronx!”, ”Fra Mars til Manhattan”, ”New Yorks modigste og bedste”, ”Musikalsk smeltedigel”, ”Varme hunde”, ”Ufredelig fred”, "Little Italy" – og mange flere.

Den livlige og oplysende tekst er ledsaget af fine fotos og tegninger.

Og så er du ellers godt rustet til at møde New York – Howdy …

Kunder, der købte denne vare, købte også: