Fotografering med Digital Spejlrefleks Se fuld størrelse

Fotografering med Digital Spejlrefleks

Få meget mere ud af et digitalt spejlreflekskamera

Flere detaljer

9788778845504

249,95 kr

» Tilføj til min ønskeliste

En inspirerende bog om fotografering for både begyndere og viderekomne

Henrik Schurmann er en erfaren og alsidig fotograf, der har været vidt omkring i fotograferingens verden. Og så kan han skrive, så alle forstår det og virkelig får lyst til at gribe kameraet og komme i gang. Et spejlreflekskamera kan rigtig meget, og man skal bruge noget tid på at lære det at kende. Her er bogen en stor hjælp på vejen, og de mange fotografier er tænkt som inspirationskilde, så læseren/fotografen selv får lyst til at prøve kræfter med sit kamera.

Alt det ny er kommet med

Bogen har været udsolgt, men kommer nu i en udvidet og fuldstændig ajourført fjerde udgave – for inden for digital fotografering går udviklingen stærkt. Desuden har bogen fået et nyt og bredere layout, som giver bedre plads til billederne, og den er udvidet med 24 sider. Så det er ikke bare en revideret udgave – det er næsten en helt ny bog.

Bogen giver en allround viden om digital fotografering

Henrik Schurmann gennemgår først kameraets opbygning og funktioner samt dets tilbehør, og hvad man kan få ud af det. Derefter følger en grundig omtale af kameraets indstillinger. Den tredje del handler om det digitale negativ – RAW. Det er vigtigt at kunne finde sine billeder igen, så derfor fortæller forfatteren, hvordan man opretter sit eget billedarkiv. Bogen afsluttes med en inspireret gennemgang af de teknikker, som bruges ved forskellige motivtyper – illustreret med masser af billedeksempler.

Om forfatteren

Henrik Schurmann er forfatter til adskillige bøger om fotografering og billedbehandling.

Han er freelancefotograf med speciale i naturfotografering samt foredragsholder, kursusleder, og så har han ved Kronborg Slot et fotogalleri, hvorfra han sælger billeder og bøger.