Jeg Laver Mad Se fuld størrelse

Jeg Laver Mad

En ny trin-for-trin kogebog for børn.

Flere detaljer

9788779009851

99,00 kr

» Tilføj til min ønskeliste

Instruktiv og letlæst tekst med flotte fotos

Denne indbydende kogebog er hovedsagelig beregnet til børn – men der må gerne/helst være en voksen i nærheden, som kan svare på spørgsmål og give en hånd med til de vanskeligste opgaver.

Bogen giver de unge kokke en indføring i de forskellige teknikker, som de skal anvende ved tilberedning af et bredt sortiment af enkle morgenmads-, frokost- og middagsretter. Teksten er let at forstå og suppleres med talrige instruktive og flotte fotos.

Et alsidigt køkken

Bogen indledes med en præsentation af de almindeligste og mest nødvendige køkkenredskaber. Derefter følger opskrifterne opdelt i afsnittene ”Start dagen”, ”Supersnacks”, ”Hovedretter” og ”Søde sager”, hvor børnene lærer at lave en lang række forskellige børnevenlige retter som for eksempel kogte æg, pandekager, mysli med frugt og frugtsmoothier, over supersnacks såsom grønærtesuppe, småkagedej, rejespyd, hummus og popcorn og salater til deciderede hovedretter: pizzaer, grønsagsmusaka, lammegryde, miniburgere, pastaretter og marineret limekylling. Bogen afsluttes med søde lækkerier, bl.a. blåbærmuffins, jordbærlagkage, is og hindbær-crème brûlée. Hver opskrift har oplysninger om forberedelsestid, tilberedningstid samt antal portioner. ”Spørg bare”-faktaboksene bringer oplysninger om forskellige generelle ting vedrørende madlavning.

Børn kan godt lide at lave mad

De fleste børn synes, det er sjovt at lave mad – enten sammen med de voksne eller (næsten) helt på egen hånd. Og så smager mad, man selv har lavet, jo også lidt bedre – selv de retter, man troede, man ikke kunne lide.