Serier →

Aktiva filter

 • Børnenes illustrerede atlas
  Snabbtitt

  Børnenes illustrerede atlas

  299,95 kr

  Flot fagbog for børn med masser af fakta oplysninger fra de enkelte lande.

 • 3D-bog om planeten Jorden
  Snabbtitt

  3D-bog om planeten Jorden

  199,95 kr

  Tag på en fantastisk rejse på vores planet. I bogen er der fem utrolige folde-ud-sider som fortæller om naturens verden. Opdag Jordens forhistorie, overfladen der hele tiden ændrer sig, hvordan vandet former overfladen, det vilde vejr, og Arktis kolde verden, der vrimler med liv. Bogen er fyldt med flotte fotografier og viden. Den er en enestående guide til vores spændende planet.

 • Ud i naturen - Skoven
  Snabbtitt
 • Dinosaurleksikon for de yngste
  Snabbtitt

  Dinosaurleksikon for de yngste

  249,95 kr

  Til små læsere, der holder af dinosaurer og vil vide alt om dem! Denne bog er lavet helt specielt til dem. De har endda fået deres helt egen side! Her i bogen kan de finde ud af mange spændende ting om de væsner der engang levede på planeten. Opdag hundredvis af fascinerende fakta om disse fantastiske væsner. Få mere at vide om, hvor de levede, og hvad de spiste. Gå på opdagelse i forhistoriens verden.

 • Børnenes illustrerede...
  Snabbtitt

  Børnenes illustrerede...

  299,95 kr

  Bring verden til live med dette dyreatlas. 

  Rejs jorden rundt og lær om de dyr der bor der.
  Perfekt til den unge lænestolsrejsende.
 • 3D Bog om Insekter
  Snabbtitt

  3D Bog om Insekter

  199,95 kr

  3-D-Bog Om Insekter kan du tage med på en fantastisk ekspedition i 3-D til de små dyrs verden. Kom tæt på hvert levested og få en enestående oplevelse sammen med alverdens spændende smådyr. Her er ingen grund til at kravle rundt på jorden med sammenknebne øjne for at se efter insekter og andet småkryb – du får dem serveret i øjenhøjde.

  Få masser af oplysninger om biller, sommerfugle, edderkopper og skolopendre, og find ud af, hvordan de finder føde, kommer omkring og formerer sig. Her fortælles om små dyr fra en lang række levesteder lige fra tropiske regnskove, tempererede skove, ørkener, vådområder og til hulesystemer.

 • Ud i naturen - Vejret
  Snabbtitt

  Ud i naturen - Vejret

  99,95 kr

  En naturserie, proppet med informationer, sjove aktiviteter og ideer til projekter, som er perfekt til den unge naturforsker. 

 • 3D Bog om Havet
  Snabbtitt

  3D Bog om Havet

  199,95 kr

  Tag med på en fantastisk tur i alverdens have. 3D - Bogen er fyldt med flotte billeder og viden. Det er en enestående guide til verden under vandoverfladen.

 • Dyreleksikon for de yngste
  Snabbtitt

  Dyreleksikon for de yngste

  249,95 kr

  Hvem? Hvad? Hvor? Hvorfor? Hvordan? 

  I denne bog kan de yngste børn finde oplysninger og viden om dyr og blive klogere på dyrenes hverdag og deres mange gåder. 
 • Ud i naturen - Fugle
  Snabbtitt

  Ud i naturen - Fugle

  99,95 kr

  En naturserie, proppet med informationer, sjove aktiviteter og ideer til projekter, som er perfekt til den unge naturforsker. 

 • 3D bog om Safaridyr
  Snabbtitt

  3D bog om Safaridyr

  199,95 kr

  Tag på en fantastisk 3D-rejse ud i den vilde afrikanske natur med fem utrolige folde-ud sider, som giver et levende indtryk af forskellige safarilokaliteter. 

  En enestående guide til afrikas vidunderlige natur og dyreliv.

 • Ud i naturen - Stranden
  Snabbtitt

  Ud i naturen - Stranden

  99,95 kr

  En naturserie med mange informationer og sjove aktiviteter.